< Back to portfolio





Workplace 

Myo, Dashwood House

Liverpool Street, London

  • Client: Landsec
  • Architect: BlueBottle
  • Scope: Fit Out/Refurbishment
  • High end Fit Out
  • Feature Staircase
  • Flexible Workspace

Dashwood House has been newly refurbished to provide contemporary workspace in a boutique tower at the heart of Liverpool Street. The £6 million Cat B fit out has bought to life Landsec’s second location for their flexible office space, Myo.

The programme for the Myo scheme included structural alterations to the building, followed by a high end fit out to create a new reception area, meeting rooms, phone booths, break-out areas, kitchens and tea points, and customisable office space.

One of the main complex structural features of the space is also a striking feature point. The staircase linking levels seven and eight opens up the interior to lots of natural light. A structural double-height staircase spatial grid was also installed to enhance the openness further.

The Myo project has already been awarded pre-certification Gold WELL Building Standard accreditation.

Images © - Ed Reeve